Selman Transporten → contact selman transport Neem contact op

Bert Rensen met pensioen

Geplaatst op: 30 oktober 2019

Bert Rensen met pensioen

Bert gaat op 1 november 2019 met pensioen. Bert is dan 65 jaar en 4 maanden.

Vanaf 21 maart 1976 is Bert Rensen met een kleine tussenstap werkzaam bij Selman Transporten, dus ruim 43 jaar. Bert is getrouwd met Corrie en heeft 3 kinderen en 4 kleinkinderen.

Bert is zijn carrière begonnen als automonteur. Na het behalen van het vrachtwagenrijbewijs is Bert  gaan werken bij een transportbedrijf in het vervoer van stukgoed. Hier heeft Bert kort gewerkt omdat een baan werd aangeboden bij Selman Transporten.

In de beginjaren van Selman Transporten werd er voornamelijk groenten en fruit vervoerd. Het transport was in kisten en de aardappelen werden in zakken vervoerd. Het was veel handwerk en rolcontainers waren er nog niet.  Geleidelijk veranderde het transport van groenten en fruit in het vervoeren van bloemen en planten.

Er werden vrachtwagens met een laadklep aangeschaft en Bert was een van de eersten die op een nieuwe vrachtwagen ging rijden. In het begin waren het ritten naar Denemarken, Zweden, Portugal en Italië. Daarna volgden ritten naar het Ruhrgebied en naar de veilingen van Aalsmeer en Naaldwijk. 

Bloemen- en planten transport blijft een specialisatie in het transport. Producten worden altijd geconditioneerd vervoerd en het op tijd leveren is essentieel. “Als je met bloemen besmet bent kom je er niet meer vanaf. De klant staat al te wachten op de bloemen, altijd een welkom gevoel”, volgens Bert.

De afgelopen 40 jaar heeft Bert bewezen een vakbekwame chauffeur te zijn. Vanuit de transportverzekeraar TVM werd Bert al eens gekroond tot “Zilveren ridder van de weg” voor 10 jaar achtereen schadevrij rijden.

Donderdag  31 oktober 2019, Bert’s laatste werkdag, zal worden besloten met een drankje en hapje in de kantine samen met familie en collega’s. Geen poespas gewoon een biertje samen. Dit typeert Bert. Gewoon normaal doen.

Selman Transporten dankt Bert voor zijn inzet en vakmanschap. Bert heeft hard gewerkt voor zijn gezin en voor Selman. Mede door zijn inzet is Selman al jaren een prachtig bedrijf waar hard gewerkt wordt om samen een boterham te verdienen. Bert gaat van zijn pensioen genieten en heeft nu meer tijd voor zijn gezin en kan wat vaker een tourrit op zijn motor maken. “Het is een mooie tijd geweest, maar het is mooi zo”

Dank Bert en Corrie. Maak er nog een mooie tijd van samen.           

              

Diensten

Uw betrouwbare partner in de sierteeltsector
selman collectief vervoer
Collectief vervoer
Bekijk dienst
selman overslag
Op- en overslag
Bekijk dienst
selman winkeldistributie
Winkeldistributie
Bekijk dienst