Selman Transporten → contact selman transport Neem contact op

Selman Transporten organiseert voor haar kwekers de logistiek waarbij de door hen met veel zorg geproduceerde bloemen en planten op tijd, zonder kwaliteitsverlies op de juiste bestemming worden aangeleverd op alle Nederlandse veilingen onder andere in Aalsmeer, Naaldwijk, Ede, Rijnsburg en Eelde. Ook wordt er meerdere keren per dag aangeleverd bij de Duitse veilingen Rhein-Maas en Landgard. Selman biedt zowel ’s nachts als overdag betrouwbaar collectief vervoer voor al uw verhandelde bloemen en planten naar alle veilingen.

Het vervoer van sierteeltproducten is een specialisme binnen het geconditioneerd goederenvervoer. Chauffeurs worden met zorg geselecteerd. Na een specialistische opleiding vervoeren zij uw producten met de juiste zorg en aandacht. Onze specialisten achter het stuur en op kantoor weten precies waar het om draait en spreken uw taal. Jarenlange ervaring maken Selman tot een betrouwbare logistieke partner.

Als expert op het gebied van geconditioneerd vervoer van bloemen en planten, beschikt Selman over een volledig uitgerust wagenpark die voldoet aan de strengste Euro-6 milieunorm. Alle vrachtwagens zijn geconditioneerd uitgerust met een koeling / verwarming waarmee voor een optimale temperatuur wordt gezorgd tijdens het transport. Daarnaast beschikken alle vrachtwagens over een laadklep.

Het gehele wagenpark is voorzien van boordcomputers die continu in verbinding staan met de thuisbasis. Door een track & trace systeem kan Selman u informeren over de meest actuele status van uw zending.

Door de eigen wasstraat op het terrein van Selman gaan onze voertuigen altijd schoon de weg op.

Selman Transporten. Geconditioneerd Goed.

Diensten

Uw betrouwbare partner in de sierteeltsector
selman collectief vervoer
Collectief vervoer
Bekijk dienst
selman overslag
Op- en overslag
Bekijk dienst
selman winkeldistributie
Winkeldistributie
Bekijk dienst