Selman Transporten → contact selman transport Neem contact op

Gemeente Lingewaard feliciteert Selman Transporten

Geplaatst op: 23 november 2021

Transportbedrijf Selman bestaat 75 jaar!

Direct na de oorlog, in 1946, startte Thé Selman zijn transportbedrijf. Nu 75 jaar later staat er een mooie onderneming. Transportbedrijf Selman is specialist in het transport en de logistieke dienstverlening voor de sierteeltsector.
 
Helga Witjes en Etienne Vermeulen bezochten directeur Arno Driessen. Arno is al 25 jaar directeur. Het gesprek ging al snel over zijn medewerkers, partners en klanten. Arno: “De relatie en vertrouwensband met onze partners is stevig. Wij kunnen altijd op hen rekenen. Daarom kunnen we ook samen stappen maken. Die relatie waardeer ik enorm. Dat we 75 jaar bestaan, is natuurlijk vooral te danken aan het vertrouwen van onze zeer gewaardeerde klanten. Zij betalen uiteindelijk onze boterham. En trots ben ik in de eerste plaats op alle mensen die hier werken en gewerkt hebben. Deze mijlpaal hebben we samen bereikt. Er wordt hier ongelooflijk hard en goed gewerkt en met een grote betrokkenheid en loyaliteit. Onze partners, onze klanten en de medewerkers wil ik graag hartelijk bedanken.”
 
De toekomst
Natuurlijk ging het gesprek ook over de toekomst. Arno: “Het is een mooie mijlpaal en daarom laten we het niet ongemerkt voorbijgaan. Als organisatie zijn we echter volledig met het nu en de toekomst bezig. Door te investeren in digitalisering optimaliseren we onze dienstverlening. Hiermee leggen we de basis voor de komende 25 jaar!”
 
Het was een leuk en boeiend gesprek. Wij feliciteren ‘Team Selman Transporten’ met dit mooie jubileum. We wensen alle betrokkenen succes voor de toekomst. 

Diensten

Uw betrouwbare partner in de sierteeltsector
selman collectief vervoer
Collectief vervoer
Bekijk dienst
selman overslag
Op- en overslag
Bekijk dienst
selman winkeldistributie
Winkeldistributie
Bekijk dienst