Selman Transporten → contact selman transport Neem contact op

Opening tankstation Selman/Kuster

Geplaatst op: 28 augustus 2020

Op vrijdag 28 augustus 2020 is het nieuwe tankstation aan de Nijverheidstraat 40 te Bemmel geopend. Dit tankstation is volledig ingericht voor bedrijfsauto’s, vrachtauto’s, bussen etc. Op maar liefst 3 pompeilanden kan diesel, ad-blue, benzine getankt worden. Ook is er blauwe diesel verkrijgbaar. Blauwe diesel zorgt voor een CO2 reductie van 20%.

Selman Transporten B.V. en Kuster Energy B.V. bevestigen hiermee de uitstekende, jarenlange samenwerking. Beide bedrijven kennen een lange historie.

Selman Transporten is sinds de oprichting in 1946 gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van bloemen en planten. Selman verzorgt het volledige transport, alle op- en overslag en de distributie van en naar exporteurs en winkels. Meer informatie: www.selman.nl.

Kuster Energy is sinds 1970 actief in de oliebranche en heeft haar hoofdvestiging in Babberich (A12). Kuster heeft een ruim netwerk van tankstations in Nederland en Duitsland. Meer informatie: www.kusterenergy.com.

Op deze site worden de actuele brandstofprijzen getoond. Ook kunnen hier de benodigde tankpassen worden aangevraagd. U bent van harte welkom om bij ons te komen tanken met uw Kuster tankpas

Diensten

Uw betrouwbare partner in de sierteeltsector
selman collectief vervoer
Collectief vervoer
Bekijk dienst
selman overslag
Op- en overslag
Bekijk dienst
selman winkeldistributie
Winkeldistributie
Bekijk dienst