Selman Transporten → contact selman transport Neem contact op

Theo Martens 50 jaar in dienst bij Selman Transporten

Geplaatst op: 24 juni 2023

Bemmel, 24 juni 2023 – Selman Transporten in Bemmel bestaat op de kop af 77 jaar. De specialist in geconditioneerd wegvervoer van bloemen en planten is al jaren een begrip in de bloemen- en plantenwereld.

Dat mensen nog steeds het verschil maken bewijst Selman al jaren. Een voorbeeld voor iedereen is Theo Martens die in juni 2023 50 jaar in dienst is bij Selman Transporten.

Theo is zijn carrière begonnen als chauffeur binnenland en heeft bij menig kweker producten opgehaald voor de veiling op zowel de dag als ook de nacht. Naarmate de organisatie groeide was er dringend behoefte aan mensen die de overslag verzorgden in de daarvoor bestemde overslaghallen. Ook deze activiteit groeide en groeide waardoor Theo uiteindelijk voorman hal werd. Naast deze functie was Theo ook wagenparkbeheerder en in die hoedanigheid verantwoordelijk voor het onderhoud in de ruimste zin des woords van het gehele wagenpark. Deze (dubbel) functie heeft Theo tot aan zijn pensioen in 2017 met veel passie en inzet vervuld.

Na zijn pensioen kon Theo het bedrijf niet verlaten en werd zijn “oude” beroep als chauffeur weer ingevuld. Dit doet Theo 2 vaste dagen per week en eventueel aangevuld naar behoefte van Theo zelf. Dat mag hij met zijn staat van dienst zelf bepalen.

Door zijn enorme staat van dienst in de sierteeltwereld kent Theo iedereen en iedereen kent Theo.

Directeur Arno Driessen geeft aan buitengewoon trots te zijn op deze mijlpaal. Dat iemand 50 jaar bij hetzelfde bedrijf werkt zegt veel over in dit geval werknemer Theo maar ook over het bedrijf Selman Transporten.

In de afgelopen 77 jaar groeide Selman uit van een eenmansbedrijf naar een bloeiende en groeiende transportonderneming. De oorsprong van het bedrijf ligt in Huissen waar oprichter Thé Selman in 1946 agrarische producten ging vervoeren. Vanaf 1971 begon het bedrijf zich te specialiseren in het geconditioneerd transport van sierteeltproducten. Met dat specialisme, zorgen dat bloemen en planten in de juiste conditie en kwaliteit op tijd op de juiste bestemming aankomen, richt Selman zich sinds 1998 volledig op de Benelux en Duitsland.

Jubileumfeest

“Dat Theo 50 jaar in dienst is moest natuurlijk worden gevierd. Daarom werd op 24 juni een feest georganiseerd met familie, vrienden, (gepensioneerde) collega’s en natuurlijk onze zeer gewaardeerde klanten”, onderstreept Driessen tenslotte.

Video

Hieronder vindt u een teaser van de video die ter gelegenheid van het 50 jaar jubileum van Theo Martens door EPM Media mooi in beeld is gebracht. De gehele video werd tijdens het jubileumfeest getoond aan Theo en alle andere aanwezigen en is vanaf nu ook hier te zien.

Teaser van de video die ter gelegenheid van het 50 jaar jubileum van Theo Martens door EPM Media mooi in beeld is gebracht.

Diensten

Uw betrouwbare partner in de sierteeltsector
selman collectief vervoer
Collectief vervoer
Bekijk dienst
selman overslag
Op- en overslag
Bekijk dienst
selman winkeldistributie
Winkeldistributie
Bekijk dienst